Troubu předehřejte na 180 °C. Vyložte plech pečicím papírem a rozprostřete kukuřici. Pokapejte olejem a dejte zhruba na 10 minut grilovat. Nechte vychladnout.
Rozpečte žemli, opečte párek a vložte jej do žemle. Posypte grilovanou kukuřicí, paprikou, pokapejte zakysanou smetanou, vyskládejte jalapeňos a posypte feta sýrem.
Plátky slaniny opečte, nechte vychladnout a rozdrobte.
V menším kastrůlku rozpusťte máslo, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, nechte zesklovatět, posypte cukrem a nechte zkaramelizovat (5 minut). Přidejte whisky a restujte dalších 5 minut. Nechte vychladnout.
Rozpečte žemli, opečte párek a vložte jej do žemle. Přidejte hořčici, omáčku, navrstvěte karamelizovanou cibulku, majonézu a posypte čedarem a nakonec slaninou.