-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Do rozpáleného kotlíku (nebo hrnce) dejte sádlo, nechte rozpustit a přisypte nadrobno nakrájené cibule. Nechte zesklovatět. Vložte na kostky nakrájené hovězí. Jakmile osmahnete maso, přisypte mouku, zaprašte sladkou i pálivou mletou paprikou, osolte a opepřete a nechte chvilku restovat.
Přilévejte vodu, aby bylo maso lehce ponořené a duste zhruba 1,5 až 2 hodiny. Podle potřeby podlévejte.
Jakmile je maso poloměkké, přidejte na kostky nakrájené brambory, mrkev, prolisovaný česnek a trochu petržele.