-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Pikantní harissa je jako stvořená k ochucení méně výrazného kuřecího masa. Harissové máslo ušlehejte rovnou z celé kostky, protože až ho ochutnáte, budete ho potřebovat skoro ke každému jídlu.
>>HARISSA 130 g Hamé koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<
Máslo nechte změknout a vyšlehejte ho s harissou. Vraťte na chvíli do ledničky, aby trochu ztuhlo.
Filety osolte a posypejte čerstvým tymiánem. Zarolujte a obtočte slaninou. Spíchněte párátkem, aby rolka držela pohromadě.
Zapékací misku vymažte olejem. Postavte na ně rolky masa a na každou dejte lžíci harissového másla. Dejte na trouby vyhřáté na 180 °C a pečte 40 minut.
Připravte si zeleninovou přílohu – poduste nebo opečte – a hotové rolky ihned podávejte.
TIP