Tomatová polévka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Olivový olej 1 lžíce
  • Česnek 2 stroužky
  • Zeleninový vývar 400 ml
  • Sůl
  • Bazalka hrst lístků
  • Cibule 1 ks
  • Rajčata loupaná Otma Gurmán 400 g
  • Bobkový list
  • Pepř
  • Smetana zakysaná na dochucení

Postup

  • 1

    >>Rajčata loupaná celá 400g OTMA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    V hrnci na rozpáleném olivovém oleji nechte zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli a najemno nasekaný česnek. Přidejte konzervu s rajčaty, zeleninový vývar a promíchejte.

  • 2

    Přidejte bobkový list a podle chuti osolte a opepřete a vařte 15 minut. Přidejte pár lístků bazalky.

  • 3

    Tyčovým mixérem polévku rozmixujte. Vmíchejte trochu zakysané smetany a podávejte.


Nahrávám