-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Pojďte s námi přivolávat jaro! Žádná jiná barva není více jarní než svěží zelená a žádná zelenina není více zelená než hrášek. Jemnou hráškovou pomazánku si namažte třeba na opečenou bagetu nebo s libovou šunkou mezi chleby na zdravou svačinu.
Hrášky slijte a nasypejte do mixéru. Přidejte ricottu, nasekanou cibulku a česnek, parmazán a olivový olej. Několika pulzy rozmixujte nahrubo.
Vyklopte hmotu do misky a zamíchejte nasekanou mátu. Dochuťte solí, pepřem a případně pár kapkami citronové šťávy.
Plátky bagety krátce ogrilujte, namažte hráškovou pomazánkou a podávejte.
TIP!