-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Americky jednoduchý recept, kde za vás všechnu práci udělá mixér. Marináda je ideální pro venkovní grilování, protože je krásně hustá a při pečení nestéká. Navíc je dobrá tak, že kvůli ní možná začnete milovat americkou kuchyni.
Kuřecí křidélka omyjte a osušte. Ostatní suroviny včetně kečupu rozmixujte v mixéru na hladkou hustou směs. Ve větší míse pečlivě obalte kuřecí křidélka marinádou, zakryjte a dejte do lednice uležet do druhého dne. Křidélka můžete péct venku na grilu nebo i v troubě na 200 °C, trvá to zhruba půl hodiny.
Tip! Použijte marinádu i na větší kusy masa, třeba zadní kuřecí řízky nebo vepřovou krkovici.