Bramborové tapas s trhaným masem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 12 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Brambory 500 g
  • Bramborový škrob 3 lžíce
  • Himalajská sůl dle chuti
  • Bylinky na ozdobu
  • Žloutek 1 ks
  • Bylinky (máta, šalvěj, rozmarýn, bazalka, pažitka) 1 lžíce
  • Trhané maso Hamé (Original) 380 g
  • Sádlo na smažení

Postup

  • 1

    Brambory si oloupeme, nastrouháme nahrubo a vymačkáme z nich přebytečnou tekutinu. Do mísy s bramborami přidáme žloutek, škrob, bylinky a sůl. Vše důkladně promícháme.

  • 2

    Na pánvi si rozehřejeme sádlo a smažíme na něm kulaté rösti do zezlátnutí.

  • 3

    Trhané maso si ohřejeme podle návodu na obalu.

  • 4

    Na talíř si připravíme jednotlivé rösti, na které poklademe maso. Nakonec je ozdobíme bylinkou (např. petrželkou).


Nahrávám