-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Na chleba s paštikou jednoznačně patří cibule. Pokud by vám u čerstvé vadila její štiplavá chuť a následný odér, povařte si ji v nálevu podle našeho receptu. Získáte zajímavě pikantní pochoutku.
Červenou cibuli oloupejte a nakrájejte na plátky. Dejte do kastrůlku spolu s kořením, octem, solí i cukrem a vše zalijte vodou. Zahřejte a nechte 2‒3 minuty přejít varem. Potom slijte a nechte vychladnout.
Staročeskou bůčkovou paštiku natřete na krajíc chleba a ozdobte cibulí.