-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Budete se až divit, jak dobře si tyto exotické chuti a vůně rozumějí s klasickou letní grilovačkou!
>>Omáčka s cibulkou a česnekem 280g OTMA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<
Připravte si v mixéru marinádu z česneku, šalotky, bílých částí jarní cibulky, limetové šťávy, rybí omáčky, hnědého cukru, zázvoru, citronové trávy a oleje. Všechny suroviny rozmixujte na hladkou pastu.
Křidýlka si připravte do mísy, ve které se budou marinovat, a pečlivě do nich vetřete rozmixovanou směs. Zakryjte pokličkou nebo fólií a nechte uležet do druhého dne.
Druhý den vyjměte křidýlka z marinády a rozložte je buď na plech s pečicím papírem pro grilování v troubě, nebo rovnou na rošt zahradního grilu. Poté je 30 minut opékejte dozlatova. Během grilování je můžete potírat zbylou marinádou. Hotová křídla posypejte nasekaným koriandrem a podávejte s omáčkou s křupavou cibulkou a česnekem.
TIP