-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Droždí přelijte trochou mléka, přisypte cukr a nechte 5 minut stát.
V míse smíchejte mouku, sůl, vlijte kvásek a zbytek mléka a smíchejte. Přidejte změklé máslo a vypracujte těsto. Nechte hodinu kynout.
Luncheon meat nakrájejte na stejně dlouhé kousky.
Troubu předehřejte na 180 °C. Těsto rozdělte na 25gramové kousky. Z každého vyválejte podlouhlý plát, který po stranách přehněte tak, aby vám vznikl podlouhlý trojúhelník.
Na širší konec dejte připravený kousek luncheon meatu a rolujte směrem ke špičce.