Nejlepší kouzelnice Remoska


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Kuře 1
  • Grilovací koření 1
  • Sůl 1
  • Cibule 1
  • Máslo 1

Postup

  • 1

    V jednoduchosti je krása :D tento recept vkládám jen kvůli své malé kouzelnici remosce je stará, ale nepostradatelná :D Nikdy jsem neměla lepší kuře než z remosky... Proto sem vkládám recept a budu doufat :D Tak k receptu :) kuře omyjeme a pořádně nasolíme , pečeme cca 2 hodiny a občas podlejeme vlastní štávou , pokud jí bude z kuřátka málo přidáme trochu černého piva nebo vody ... cca po hodině pečení vložíme cibulku a potřeme rozpuštěním máslem s grilovacím kořením :D jednoduchý nenáročný, ale díky remosce tááák dobrý :D


Nahrávám