Americká buchta z remosky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 1.5 hrnky
  • Olej slunečnicový 0.5 hrnek
  • Kakao 2 lžíce
  • Vejce 3 ks
  • Vlašské ořechy 2 hrsti
  • Kypřící prášek 1 ks
  • Cukr krupice 1 hrnek
  • Voda 0.5 hrnek
  • Mletá skořice 1 lžička

Postup

  • 1

    Ze surovin smícháme hladké řídké těsto. Vlašské ořechy nasekáme nahrubo, jablka netřeba loupat, stačí zbavit jádřince a pokrájet na kostky a lehce vmíchat do těsta. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy (možno vysypat mletými vlašskými ořechy nebo kokosem) a pečeme na 180 stupňů asi 25 minut.


Nahrávám