ČÍNA S OTMOU


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Maso vepřové 500 g
  • Chilli koření 1 špetka
  • Vývar 1 l
  • Mražená zelenina 1 ks
  • Rýže vařená 500 g
  • Grilovací koření 1 lžička
  • Sůl 1 lžička
  • Najemno nasekaná cibule 2 ks
  • Kečup Gurmán Otma 3 lžíce
  • Solamyl 3 lžíce

Postup

  • 1

    Osmahnu cibulku. Přidám na kousky maso opepřené a osolené. Přidám koření a vařím 45 min. v papiňáku.

  • 2

    Pak přidám mraženou zeleninu na čínu a kečup OTMA a vařím 12 minut. Zahustím solamylem.

  • 3

    Podáváme s rýží.


Nahrávám