Crostini s brusinkami a pistáciemi


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Bageta francouzská 1 ks
  • Sušená šunka 30 g
  • Brusinky Hamé 4 lžičky
  • Pistácie nasekané 1 lžíce
  • Olivový olej
  • Sýr žervé 100 g
  • Mix salátů 1

Postup

  • 1

    Bagetu si našikmo nakrájíme zhruba na 1 cm silné plátky. Plátky si rozložíme na plech a z obou stran je potřeme trochou oleje. Pečeme do zezlátnutí na 180 stupňů

  • 2

    Když nám crostini vychladnou, pomažeme je termizovaným sýrem, naaranžujeme na ně plátek šunky Jamon, malou lžičku brusinek, list salátu a nakonec je posypeme nasekanými pistáciemi.


Nahrávám