-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Dančí kýtu prošpikujeme, osolíme a opepříme. Smotáme do rolky a stáhneme motouzem. Orestujeme na oleji cibulku a maso, aby se zatáhlo. Přidáme kořenovou zeleninu, nakrájenou na nudličky. Přidáme česnek, čerstvý rozmarýn a pečeme v troubě na 150stupň. 2 hodiny do změknutí. Pak maso vyndáme, odstraníme motouz. Základ rozmixujeme a dochutíme 4mi polévkovými lžícemi OTMA omáčka s křupavou cibulkou a česnekem Podáváme s chlupatými knedlíky.