Dršťková polévka z hlívy ústřičné


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Hlíva ústřičná 1
  • Mouka polohrubá 1
  • Mletá paprika sladká 1
  • Nové koření mleté 1
  • Bobkový list 1
  • Cibule 1
  • Olej slunečnicový 1
  • Kečup Gurmán Otma 1
  • Černý pepř celý 1
  • Instantní jíška 1

Postup

  • 1

    Do hrrnce si dáme olej a cibulku najemno nakrájenou,osmažíme dozlatova.Pak přidáme červenou mletou pappriku a přidáme hlívu ústřičnou.Necháme pomalu vařit,přibližně hodinu a půl v tlakovém hrnci.Poté polévku pro lepší chuť i barvu doladíme kečupem Otma,zahustíme hotovou jíškou.Polévka je výborná,nepoznáme že jsou to houby.Podáváme s chlebem.

  • 2


Nahrávám