-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Kdo by to byl řekl, že se na jednom talíři mohou potkat tak různorodé chutě! Spojit do letního salátu sladké ovoce a neutrální zeleninu není žádná novinka, přesto je to pokaždé překvapivé a dobré.
>>Broskve půlené loupané kompot 415g HAMÉ koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<
Fazolky operte a odřízněte jim stopku. Krátké nechte vcelku, větší překrojte. Dejte je na 5 minut vařit do osolené vody. Hotové slijte a nechte zchladnout.
Broskvové plátky nechte okapat. Větší kusy můžete překrojit na menší proužky. Rukolu operte a osušte papírovou kuchyňskou utěrkou.
V míse smíchejte med, olej, citronovou šťávu a mák na dresink. Zamíchejte do něj rukolu, fazolky a kousky broskví. Ozdobte sušenou šunkou a podávejte.