-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Zapomeňte na brambory a taky zapomeňte na smažení. Nebo raději rovnou přestaňte srovnávat, protože tohle je jiné. Naprosto dokonalé spojení podzimních dobrot, které je jedním slovem: lahoda!
Zeleninu oškrábejte a nakrájejte na hranolky. V míse zalijte olivovým olejem a pořádně promíchejte, aby se všechny hranolky obalily. Rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem, posolte a pečte 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C.
Na dip prošlehejte majonézu s hořčicí. Můžete případně dochutit solí nebo pár kapkami citronové šťávy.
TIP! Hotové hranolky můžete jíst samotné jako skvělou zeleninovou večeři. Hodí se také jako příloha k pečenému masu.