-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
>>Švestková omáčka 280g OTMA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<
Troubu předehřejte na 190 °C. Kachní prsa osolte a v zapékacím hrnci zprudka osmahněte na olivovém oleji.
Vlijte sklenici omáčky, přidejte, anýz, skořici, červené víno, sojovou omáčku, pomerančovou šťávu a promíchejte.
Hrnec přiklopte a dejte do trouby. Pečte 10-15 minut.
Rýžové nudle uvařte podle návodu na obale.
Zázvor oloupejte a nakrájejte na drobné kousky a na troše olivového oleje osmahněte. Nechte na papírové utěrce okapat přebytečný olej.
Kachní prsa nechte 5 minut odpočinout a nakrájejte na plátky. Z omáčky vyjměte anýz a skořici.
Kachní prsa nechte 5 minut odpočinout a nakrájejte na plátky. Z omáčky vyjměte anýz a skořici.