Kari párky na kečupu Otma


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

Omáčka

  • Cibulová nať 1 ks
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Sůl dle chuti
  • Párek jemný 2 ks

 

  • Kari 1 lžička
  • Olej řepkový 2 lžíce
  • Kečup 1 hrnek

Nezařazené

  • Rýže bílá 3 sáčky

 

  • Rajče 1 ks

Postup

  • 1

    Párky(špekáčky)2 ks Kečup - jemný Otma 1/2 hrnek Kari 1 lžička Sůl Pepř mletý Cibule 1 ks Rýže 3 ks Rajče 1 ks

  • 2

    Orestujeme cibuli a párky (špekáčky) pokrájíme na kousky opečeme na řepkovém oleji ze všech stran. Smícháme kečup s kari, osolíme, okořeníme a omáčkou přelijeme opečené párky(špekáčky). Rýži vaříme dle návodu


Nahrávám