-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Z másla, mouky, cukru moučka a žloutků vypracujeme těsto.To rozprostřeme na menší plech(do remosky zpracujeme poloviční dávku). Je to v podstatě linecké, né moc dobře se s ním pracuje, ale výsledek stojí za námahu. Těsto upečeme na 200°C do světle růžové barvy.
Z bílků vyšleháme tuhý sníh, přidáme vanilkový cukr a cukr krupici(krystal), zase vyšleháme a nakonec jemně vmícháme rybíz. Rozprostřeme na upečené a vychladlé těsto. Dáme péct na 170°C (horní pečení u trouby, v remosce nemusíme teploty řešit). Pečeme do zlatova.