Losos na másle s opečeným bramborem s cibulkou a paprikou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Brambory dle potřeby
  • Šalvěj 1 na ozdobu
  • Olej olivový na potření
  • Citron k pokapání
  • Cibule 1 ks
  • Tymián větvička
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Máslo na smažení
  • Losos 2 plátky
  • Paprika červená 1 ks

Postup

  • 1

    2 porce lososa si opepřím, osolím , pokapu citronem a potřu olivovým olejem a nahoru dám čerstvý tymián a nechám uležet v ledničce .Mezi tím si uvařím brambory ve slupce .Když se vaří tak oloupu cibuli nakrájím na kostičky a nakrájím na proužky červenou papriku .Cibuli a papriku předem osmahnu .Když jsou brambory uvařené tak je oloupu a nakrájím a přidám k cibuli a paprice .Vše krásně opeču . Na pánvičce si rozehřeji máslo a přidám lososa a smažím po obou stranách až je krásně růžovoučký. Servíruji s plátkem citronu a tymiánem a šalvějí na ozdobu.


Nahrávám