Müsli tyčinky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 55 minut
  • 10 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Datle Medjool 120 g
  • Mletá skořice 1 lžička
  • Lněné semínko 60 g
  • Ovesné vločky 100 g
  • Marmeláda pomerančová Hamé 2 lžíce
  • Kokosové mléko 100 ml
  • Slunečnicová semínka 70 g
  • Sezam 1 lžíce
  • Rozinky 100 g

Postup

  • 1

    >>Extra džem pomeranč 340g HAMÉ koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Tyčovým mixérem umixujeme datle, kokosové mléko a skořici.

  • 2

    Do této směsi přidáme ostatní suroviny a důkladně promícháme.

  • 3

    Na kokosovým olejem vymazaný plech o velikosti 30 x 20 cm rozložíme rovnoměrně směs a dobře utlačíme.

  • 4

    Pečeme na 160 stupňů 20 minut, poté müsli tyčinky nakrájíme a vrátíme ještě na dalších 20 minut do trouby a dopečeme.


Nahrávám