Nejlepší ražničí


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

Maso

  • Anglická slanina 1 ks
  • Maso vepřové 1 kg
  • Paprika zelená 1 ks

 

  • Klobása papriková 1 ks
  • Cibule 2 ks
  • Žampióny 10 ks

Marináda

  • Olej slunečnicový 2 lžíce
  • Kečup 2 lžíce

 

  • Grilovací koření 1 lžička

Postup

  • 1

    Maso i zeleninu nakrájíme na větší kousky a dáme do mísy. Poté přelijeme marinádou z oleje, kečupu a grilovacího koření. Vše necháme uležet nejlépe do druhého dne. Voňavou směs nalejeme do pekáče a pečeme v rozpálené troubě cca 1 hodinu. Podáváme s americkými bramborami.


Nahrávám