Pikantní fazole s opečeným lančmítem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Českou chalupářskou klasiku jsme okořenili Balkánem. Čubrica je směs saturejky, pálivých papriček a pískavice, oblíbená hlavně na jihu Evropy. Klasickému lančmítu dá nový a zajímavě chutný šmrnc.

Suroviny

  • Lančmít 2 ks
  • Fazole červené sterilované v rajčatové omáčce 1 konzerva
  • Koření balkánské kuchyně - Čubrica 1 lžíce
  • Česnek 1 ks
  • Sterilované bílé fazole 1 konzerva
  • Cibule 2 ks
  • Olej dle potřeby

Postup

  • 1

    >>Luncheon meat 300g HAMÉ koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Jednu cibuli nakrájejte na kostičky a nechte ji na pánvi zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidejte prolisovaný česnek a krátce orestujte. Vyklopte do pánve oboje fazole z konzervy a promíchejte. Až se fazole prohřejí, dejte stranou.

  • 2

    Lančmít vyjměte z konzervy a nakrájejte. Cibuli nakrájejte na měsíčky a orestujte na oleji. Přidejte kousky lančmítu, poprašte čubricou a opečte. Hotové podávejte s připravenými fazolemi.

     


Nahrávám