-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Českou chalupářskou klasiku jsme okořenili Balkánem. Čubrica je směs saturejky, pálivých papriček a pískavice, oblíbená hlavně na jihu Evropy. Klasickému lančmítu dá nový a zajímavě chutný šmrnc.
>>Luncheon meat 300g HAMÉ koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<
Jednu cibuli nakrájejte na kostičky a nechte ji na pánvi zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidejte prolisovaný česnek a krátce orestujte. Vyklopte do pánve oboje fazole z konzervy a promíchejte. Až se fazole prohřejí, dejte stranou.
Lančmít vyjměte z konzervy a nakrájejte. Cibuli nakrájejte na měsíčky a orestujte na oleji. Přidejte kousky lančmítu, poprašte čubricou a opečte. Hotové podávejte s připravenými fazolemi.