-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Cibuli si nakrájíme na půlkolečka a česnek na plátky.
Kůži nařízneme ostrým nožem do čtverečků.
Maso osolíme, opepříme, okmínujeme a potřeme hořčicí.
Do pekáčku naskládame maso, zasypeme cibulí s česnekem, pokapeme teriyaki omáčkou, přidáme bylinky a podlijeme pivem.
Pekáč zakryjeme poklicí a dáme do rozehřáté trouby na 180 stupňů na cca 30 minut, poté snížíme teplotu na 150 stupňů a pomalu pečeme 4 - 5 hodin do měkka. Ke konci pečení odkryjeme a necháme opéct.
Koleno podáváme s čerstvým chlebem a křeníkem.