Rychlé kuřecí kousky se zeleninovou omáčkou a sójou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 25 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Rychlá a chutná večeře plná zeleniny může být na stole natotata. Rodina si ani nestihne všimnout, že jste dorazila domů, a vy už zatím budete mít hotovou večeři. Žádné čáry v tom nejsou, nezbývá než vyzkoušet na vlastní talíř!

Suroviny

  • Sojanka Pod masíčko 1 ks
  • Olej 2 lžíce
  • Bylinky 1 hrst
  • Pepř dle chuti
  • Kuřecí prsa 500 g
  • Rýže 400 g
  • Sůl dle chuti

Postup

  • 1

    >>ZNOJMIA Sojanka Pod masíčko 340g koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Dejte vařit rýži podle návodu. Kuřecí maso nakrájejte na kousky a opečte na pánvi na rozehřátém oleji. Když je maso opečené, zalijte ho zeleninovou směsí Pod masíčko Sojanka. Promíchejte a nechte prohřát. Rýži posypejte bylinkami a hned podávejte s hotovým masem a omáčkou.

  • 2

    TIP!

    • Aby byla rýže pěkně sypká, krátce ji orestujte na oleji. Zalijte dvakrát tak velkým množstvím vody, než kolik jste dávali rýže, osolte a vařte pod pokličkou doměkka.


Nahrávám