-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Přivítejte podzim s tímto slaným koláčem se zářivě oranžovou dýní!
>>Májka se zeleným pepřem, paštika 170g HAMÉ koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<
Cibule oloupejte a nakrájejte na klínky. Dýni rozřízněte a vydlabejte semínka. Odkrojte slupku a nařežte na plátky. Na pánvi rozehřejte olivový olej a 10 minut na něm opékejte cibuli s dýní, aby trochu změkly.
Listové těsto rozválejte a rozložte na plech. Májku prošlehejte s ricottou a natřete na těsto. Navrch rovnoměrně rozprostřete opečenou dýni s cibulí. Posypejte nasekanými čerstvými bylinkami a podle chuti osolte a opepřete. Pečte v předehřáté troubě 15 minut při 180 °C.