Špagety s mletým, OTMOU a nivou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

Omáčka

  • Maso mleté 500 g
  • Česnek 4 stroužky
  • Vývar kuřecí v kostce 250 ml
  • Kečup Gurmán Otma 8 lžic
  • Fazole tomato Otma Gurmán 1 ks
  • Rajčata krájená Otma gurmán 1 ks

 

  • Najemno nasekaná cibule 2 ks
  • Olej slunečnicový 4 lžíce
  • Provensálské bylinky 3 špetka
  • Hrubozrnná mořská sůl 1 lžička
  • Boloňská omáčka Otma 1 ks
  • Sýr niva 200 g

Příloha

  • Špagety 1 ks

 

Postup

  • 1

    Zaliji vývarem okořením italskými bylinkami, osolím, opepřím a podusím.

  • 2

    Pokrájenou cibulku osmahnu dozlatova na oleji. Přidám ochucené mleté maso a osmahnu.

  • 3

    Přidám OTMA GURMÁN hotovou Boloňskou omáčku, kečup GURMÁN OTMU, rajčata, česnek a dusím dalších 10 min. Uvařím špagety dle návodu . Dozdobím nivou.


Nahrávám