Špagety s omáčkou z mletého masa


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Špagety 200 g
  • Maso vepřové 200 g
  • Sůl 1 dle chuti
  • Oregano 1 dle chuti
  • Sýr gouda 100 g
  • Lečo v konzervě 1 plechovka
  • Cibule 1 ks
  • Olej ořechový 2 lžíce
  • Pepř 1 dle potřeby
  • Bazalka 1 dle chuti
  • Kečup Gurmán Otma 4 lžíce

Postup

  • 1

    Na oleji osmahneme cibuli, přidáme mleté maso, kečup, lečo, koření, osolíme a opepříme. Dusíme asi tak 15minut. Podáváme na vařené špagety a zasypeme strouhaným sýrem. Dobrou chuť!


Nahrávám