-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Nečekejte na Vánoce a dejte si dokonalý bramborový salát už teď! V salátu jsme použili trochu netypické bylinky, mátu a estragon, které voní tak, až se sliny sbíhají.
>>Okurky 5 - 7 cm 340g ZNOJMIA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<
Brambory operte, ale neloupejte. Pokud jsou opravdu drobné, nechte je vcelku. Větší brambory překrojte. Uvařte je v osolené vodě 10‒15 minut, podle velikosti. Fazolkám odkrojte stopky a také je uvařte. Měly by být na skus, takže bude stačit povařit je 8‒10 minut. Uvařené fazolky překrojte na menší kusy.
V salátové míse promíchejte nasekané bylinky, kapary, okurky nakrájené na kolečka, ocet, dijonskou hořčici a olivový olej. Přidejte ještě teplé brambory, řeřichu a nakrájené fazolky a promíchejte. Podávejte zatepla.
TIP!