-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Když se přírodní tofu vhodně upraví, je pořád zdravé a zároveň velmi chutné. S pikantní omáčkou rozhodně stojí za vyzkoušení.
>>SOJANKA POD MASÍČKO 340 g koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<
Nasekaný česnek, hoisin omáčku, sójovou i chilli omáčku a olej smíchejte dohromady v misce. Tofu nakrájejte na kostky, přidejte k marinádě a promíchejte, aby se všechny kousky dobře obalily.
Poté tofu rozložte na plech a dejte na 20 minut péct při teplotě 220 °C, až se tofu upeče dozlatova.
Na pánvi ohřejte zeleninovou směs sojanka a vmíchejte opečené tofu. Podávejte s rýžovými nudlemi.