Treska na pomerančím a rozmarýnu


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

Nezařazené

  • Aljašská treska 4 ks
  • Sůl 2 dle chuti
  • Řeřicha 1 lžička

 

  • Máslo 50 g
  • Pepř 1 špetka
  • Rozmarýn 1 dle chuti

Omáčka

  • Pomeranč 1 ks

 

Příloha

  • Rýže parboiled 1 kg

 

Postup

  • 1

    Tresku, osolíme, opepříme vložíme do pekáčku. Můžeme trošku podlít vodou. Vymačkáme si jeden pomeranč a štávou z něho polejeme tresku, zbytek pomeranče můžeme posypat navrch tresky. Na tresku ještě dáme čerstvý rozmarýn a plátky másla. Dáme péct do trouby na 15 - 20 minut. Mezi tím si připravíme přílohu. Může být rýže nebo brambor. Kterou nakonec posypeme čerstvou řeřichou.


Nahrávám