-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Obří máslové fazole udělají z tohoto salátu vydatné jídlo a spolu s tuňákem se postarají o pořádný přísun bílkovin. Vychutnejte si salát jen tak nebo ho navršte na krajíc zlehka opečeného farmářského chleba.
Dresink připravte rovnou v salátové míse. Vidličkou prošlehejte citronovou šťávu a dijonskou hořčici. Prostupně přidávejte olivový olej a nakonec šalotku/pažitku.
Scezené fazole dejte do mísy k dresinku a dobře promíchejte, aby se rovnoměrně obalily. Přidejte tuňákové filety, nakrájené celerové stonky a kapary. Ještě jednou zlehka promíchejte a můžete podávat.
TIP! Pro pestřejší styling můžete do salátu přidat kostičky rajčat, ze kterých odstraníte semínka. Stejnou službu udělají i proužky červené papriky. Pokud byste chtěli podávat salát s vínem, doporučujeme sklenku svěžího Sauvignonu.