Valentýnský cheesecake do skleničky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Sušenky máslové 80 g
  • Smetana ke šlehání 120 ml
  • Vanilkový extrakt několik kapek
  • Pistácie nasekané 1 lžička
  • Mascarpone 200 g
  • Cukr moučka 1 lžíce
  • Extra Jam Hamé malina 3 lžíce
  • Mletá skořice Vitana 0.25 lžička

Postup

  • 1

    Máslové sušenky si se skořicí dáme do hmoždíře a rozdrtíme je. Připravíme si dvě skleničky a na jejich dno nasypeme sušenkový prach.

  • 2

    Do mísy si dáme mascarpone, smetanu ke šlehání, cukr a vanilkový extrakt. Vše vyšleháme v robotu nebo pomocí ručního mixéru v hustý krém.

  • 3

    Na sušenkový prach navrstvíme polovinu krému, další vrstvu vytvoříme z malinového Extra Jamu a dokončíme opět vrstvou krému.

  • 4

    Nakonec hotový dezert posypeme nasekanými pistáciemi.


Nahrávám