Vepřové kotlety na grilu


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

Marináda

  • Grilovací směs na vepřové maso 2 lžíce

 

  • Olej řepkový 2 lžíce

Maso

  • Maso vepřové 2 plátky

 

Nezařazené

  • Šťáva z 1/2 citronu 1

 

Postup

  • 1

    Vepřové kotlety bez kosti propícháme tenderizérem a naložíme do směsi ze dvou lžic oleje, oblíbeného koření na vepřové maso a šťávou z půlky citronu. Necháme v lednici hodinu uležet. Půl hodiny před grilováním vyndáme z lednice a poté už jen grilujeme dvě minuty z každé strany na grilovací pánvi nebo na grilu. Podáváme s petrželkovými brambory a oblíbenou omáčkou Otma - já mám nejradši tu s křupavou cibulkou a česnekem.


Nahrávám