Vepřové po Italsku


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

Nezařazené

  • Olej olivový 2 lžíce
  • Sůl 1 dle chuti

 

  • Solamyl 1 lžička
  • Cibule 1 ks

Příloha

  • Petržel kadeřavá/kudrnka 1 ks

 

  • Rýže bílá 0.25 kg

Maso

  • Maso vepřové 0.3 kg

 

Omáčka

  • Kečup 3 lžíce

 

Postup

  • 1

    Cibuli nakrájíme na drobné kousky a lehce osmažíme na olivovém oleji..

  • 2

    Vepřové maso nakrájíme na kostičky. Mírně osolíme .a přidáme špetku sladké papriky..musíme brát v úvahu, že jídlo je určené pro děti a proto používáme minimum koření. Smažíme na hluboké pánvi zhruba 3/4 hodiny .

  • 3

    Nakonec přidáme dětský kečup Otma, který dodá tu správnou chuť a zahustíme lehce solamylem. Jako přílohu podáváme rýži a ozdobíme ji petrželkou. Pokud jídlo vtipně upravíme bude dětem chutnat ještě více.


Nahrávám