Vepřový plátek na zelenině s kečupem Otma


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka hladká 1
  • Maso vepřové 1
  • Grilovací koření 1
  • Mražená zelenina 1
  • Olej slunečnicový 1
  • Brambory 1
  • Brokolice 1
  • Pepř 1

Postup

  • 1

    Vepřovou kotletu naklepeme,osolíme,opepříme,obalíme v hladké mouce

  • 2

    Na Pánvi rozpálíme olej na který dáme maso a opečeme z obou stran.

  • 3

    potom přidáme na pánev mraženou zeleninu a zakryjeme pokličkou a necháme pomalu dělat,až nám změkne i zeleniny.Podáváme s vaeným bramborem.Před podávání zalijeme kečupem Otma a necháme ještě prohřát.

  • 4


Nahrávám