Zapečená vřetena s uzeným masem a OTMOU


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Těstoviny 500 g
  • Maso uzené 360 g
  • Pepř 1 lžička
  • Vejce 5 ks
  • Kečup Gurmán Otma 3 lžíce
  • Olej olivový 2 lžíce
  • Sůl 1 lžička
  • Najemno nasekaná cibule 3 ks
  • Mléko polotučné 250 ml

Postup

  • 1

    Těstoviny uvařím a scedím. Formu vymažu olejem. Vložím těstoviny smíchané s cibulkou a pokrájeným uzeným masem.

  • 2

    Vajíčka rozmíchám v hrnku s mlékem. Osolím je a opepřím. Naliji na těstoviny.

  • 3

    Zvolna zapeču 30 - 40 minut. Dochutím kečupem OTMOU.


Nahrávám