Zapečené nachos s mexickým dipem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 15 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Věděli jste, že tuhle dobrotu skutečně vymyslel chlapík jménem Nacho? Z minimálního množství surovin vytvořil naprosto dokonalý snack k pivu i koktejlům a za to mu blahořečí celá Amerika a přinejmenším půlka Mexika!

Suroviny

  • Tortillové chipsy solené 150 g
  • Sýr čedar 80 g
  • Koriandr 1 hrst
  • EASYSANDWICH mexická pikantní pomazánka Hamé 90 g
  • Pálivé papričky jalapeňos 2 lžíce

Postup

  • 1

    >>EasySandwich mexická sojová pomazánka HAMÉ 170g koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Na plech vyložený pečicím papírem nasypejte polovinu chipsů. Na ně dejte vrstvu mexické pomazánky a nahoru navršte zbytek chipsů. Přidejte jalapeño papričky a posypejte strouhaným čedarem. Krátce zapečte v troubě pod rozpáleným grilem, jen aby se roztekl sýr. Hned podávejte.

  • 2

    TIP!

    • Dipy a zapečené nachos si velmi dobře rozumějí a nemusí zůstat jen u jednoho. Dobře je doplní také avokádové guacamole, recept najdete zde. A pro zkrocení pálivých chutí si pro jistotu udělejte také dip ze zakysané smetany s trochou bylinek a citronové šťávy. 


Nahrávám