-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Vytáhlý a velmi křehký jarní host se opět po roce hlásí o slovo. Pozvěte ho určitě dál, protože pokud jste jeho jemné chuti ještě nepropadli, tak s tímto receptem to určitě přijde.
Smíchejte všechny ingredience na marinádu včetně oleje. Chřest dejte do zapékací misky, zalijte marinádou a nechte aspoň 30 minut marinovat.
FOODSTYLING TIP! Dřevnaté konce odlomte – ohněte chřestový stonek na konci, a kde se sám zlomí, tam je ideální hranice mezi tvrdou a měkkou částí chřestu. Použijte místo obyčejné soli hrubé krystalky nebo vločky mořské soli – na zelených stonkách chřestu krásně vyniknou.