Ďábelský burger z pomalu pečeného trhaného masa


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 4 hodin 30 minut
  • 8 porce
  • Začátečník

Také milujete recepty, které složitě jenom vypadají? Potom jste tady správně! Pomalu pečené maso stačí jen dát na pekáč, a když si počkáte, trouba se o všechno postará sama. Pak už jenom maso dochutíte a můžete zvát ke stolu.

Suroviny

  • Vepřové plecko 1.5 kg
  • Houska hamburgerová 8 ks
  • Žampióny 8 ks
  • Čertovská omáčka Otma 1 ks
  • Zelenina na ozdobu

Postup

  • 1

    >>Čertovská omáčka 300g OTMA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    Maso rozdělte na několik menších kusů, posolte a dejte do pekáče. Podlijte trochou vody, zakryjte pekáč alobalem a dejte péct do trouby při teplotě 130 °C. Po dvou hodinách pečení sundejte alobal a pečte ještě další 2 hodiny.

  • 2

    Pomocí dvou vidliček natrhejte upečené maso rovnou v pekáči. Zalijte čertovskou omáčkou, promíchejte a dejte ještě na dalších čtvrthodinu do trouby.

  • 3

    Burgerové housky rozkrojte a na řezu je nasucho opečte na pánvi. Žampiony nakrájejte na plátky a také orestujte. Na spodní housku dejte zeleninu, vrstvu natrhaného salátu, plátek rajčete a na to navršte trhané maso. Přidejte opečené žampiony a přiklopte druhou půlkou housky.


Nahrávám