-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Také milujete recepty, které složitě jenom vypadají? Potom jste tady správně! Pomalu pečené maso stačí jen dát na pekáč, a když si počkáte, trouba se o všechno postará sama. Pak už jenom maso dochutíte a můžete zvát ke stolu.
>>Čertovská omáčka 300g OTMA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<
Maso rozdělte na několik menších kusů, posolte a dejte do pekáče. Podlijte trochou vody, zakryjte pekáč alobalem a dejte péct do trouby při teplotě 130 °C. Po dvou hodinách pečení sundejte alobal a pečte ještě další 2 hodiny.
Pomocí dvou vidliček natrhejte upečené maso rovnou v pekáči. Zalijte čertovskou omáčkou, promíchejte a dejte ještě na dalších čtvrthodinu do trouby.
Burgerové housky rozkrojte a na řezu je nasucho opečte na pánvi. Žampiony nakrájejte na plátky a také orestujte. Na spodní housku dejte zeleninu, vrstvu natrhaného salátu, plátek rajčete a na to navršte trhané maso. Přidejte opečené žampiony a přiklopte druhou půlkou housky.