-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
S černými pečenými žebry a sněhobílým dipem vám svět rozhodně nebude připadat černobílý. Až tuhle vychytanou dobrotu ochutnáte, zjistíte, že na barvách vlastně vůbec nezáleží a jediné, co nutně potřebujete, je honem další sousto!
>>Krenex 130g ZNOJMIA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<
Omáčku smíchejte s rozpuštěným máslem, medem, česnekem a solí. Přidejte i pepř, pokud chcete. Vzniklou směsí pečlivě potřete uzená žebra a nechte chvilku proležet.
Mezitím si připravte dip ze zakysané smetany, majonézy a krenexu. Žebra dejte na rozpálený gril a krátce opečte. Protože už jsou tepelně opracovaná, stačí jen, aby se prohřála. Během pečení potírejte zbylou marinádou.
Hotová žebra podávejte s křenovým dipem a čerstvým pečivem.