-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Pokud milujete rozpečený sýr, není co řešit. V téhle úpravě se sladce pikantní omáčkou budou grilované hermelíny mizet rovnou z roštu!
>>Brusinková omáčka s chilli 280g OTMA koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<
Obě cibule nakrájejte na slabé plátky. Na pánvi rozpalte olej a nakrájenou cibuli opečte dorůžova. Posypejte třtinovým cukrem a nechte zkaramelizovat. Po chvilce přidejte pomeranč, oloupaný a nakrájený na kousky a nechte 5 minut povařit. Zalijte brusinkovou omáčku, krátce prohřejte a odstavte z plotny.
Hermelíny potřete z obou stran hrubozrnnou hořčicí. Položte na dostatečně velký kus alobalu. Na sýr dejte 1-2 lžíce uvařené brusinkové omáčky a pečlivě zabalte. Pečte 10 minut na rozpáleném zahradním grilu nebo 15 minut v troubě při teplotě 200 °C. Hotové opatrně rozbalte a hned podávejte s čerstvým pečivem.
TIP!