-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
V hrnci na lžíci másla nechte zesklovatět cibuli. Přidejte propasírovaný česnek a na kostičky nakrájenou jelení kýtu. Orestujte, přidejte na kousky nakrájená játra a osmahněte.
Jakmile pustí šťávu, přilijte víno a smetanu. Promíchejte, přidejte pepřové kuličky a přiveďte k varu. Snižte teplotu a duste pod pokličkou doměkka – zhruba 2 hodiny.
Hrnec sundej z plotny, do směsi vmíchejte zbytek másla, nechte rozpustit a tyčovým mixérem vše rozšlehejte.
Vzniklou paštiku osolte podle chuti, vmíchejte do ní Hamé Brusinky a naplňte jí větší zavařovací sklenici se šroubovacím uzávěrem. Nechte vychladnout a podávejte na čerstvém pečivu.