-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Když vám zimní počasí nadiktuje chutě na pořádný kus masa, neperte se s matkou přírodou a dopřejte si. I takovou krkovičku totiž můžete odlehčit přílohou v podobě rýžových nudlí se zeleninou a získat vyvážený pokrm.
>>CHILLI PAPRIČKY 130 g koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<
Ze sójové omáčky, sezamového oleje, nasekaného česneku a zázvoru si připravte marinádu. Pečlivě ji vetřete do plátků krkovice, vložte do misky a nechte aspoň 20 minut marinovat.
Pokud máte rádi pálivé jídlo, přidejte chilli papričky rovnou do marinády. Když chcete jen trochu pikantní maso, přidejte je až krátce předtím, než začnete maso opékat.
Na pánvi rozehřejte rostlinný olej a rychle na něm opečte krkovici z obou stran.
Jako přílohu podávejte restované rýžové nudle se zeleninou. Nudle připravte podle návodu a sceďte je. Na oleji krátce orestujte zeleninu (použijte cuketu, papriku, mrkev nebo cukrový hrášek), přidejte nudle a promíchejte. Ihned podávejte.