-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Maso si nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Na kostičky si nakrájíme anglickou slaninu, kterou opečeme. Vyndáme a zprudka opečeme maso z obou stran. Poté vrátíme anglickou slaninu přidáme nakrájený pórek. Podlijeme vodou. Přidáme dle chuti sůl+pepř a hlavně kari. Můžeme přidat i masox jak kdo má rád. Jakmile je maso měkké. Vyndáme ho zalijeme smetanou a zahustíme (buď moukou a nebo hotovou jíškou). Maso poté vložíme zpět. Jako přílohu jsem zvolila rýži, na kterou jsem navrch dala petrželku. Ale výborně se k tomu hodí i brambory (můžou být i opečené) hranolky, ale i těstoviny. Dobrou chuť.