-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Nejprve si připravíme základ na omáčku a to je, že na cca 2 lžicích oleje osmažíme 1 cibuli do zlatova.
K ní přidáme 300 g mletého masa, osolíme, opepříme a smažíme do chvile, kdy se maso oddělí na nudličky.
Osmažené maso podlijeme vodou, přidáme jemný kečup Otma Gurmán, rajčratový protlak, spařená rajčata, okořeníme bylinkami (bazalka, oregano, rozmarýn, tymián) a dusíme do změknutí masa. Případně podlíváme vodou.
Mezi tím, než bude maso v omáčce měkké a tím pádem i omáčka skoro hotová, si uvaříme špagety ve vodě se lžící oleje a 2 špetkami soli.
Když je maso v omáčce měkké, podle potřeby jí dochutíme bylinkami, solí, pepřem a cukrem.